Gotowanie jest proste

  Kto jeszcze chciałby nauczyć się gotować szybko, prosto i niezwykle smacznie? Poznaj sekret dań, które zawsze się udają i wybornie smakują!

Grzegorz Ostrowski, autor tego praktycznego poradnika, ma już na swoim koncie 3 książki kulinarne oraz publikacje w wielu czasopismach i gazetach (między innymi: "Życie Warszawy", "Dziennik Bałtycki", "Gazeta Poznańska", "Głos Szczeciński", "Dziennik Łódzki", "Głos Pomorza").

Występował w TVN Style oraz rozgłośniach radiowych. Jego pasja oraz styl cieszy się dużą popularnością wśród wielu miłośników gotowania.

Od 5 lat prowadzi prawdopodobnie najlepszy, internetowy serwis kulinarny, znajdujący się pod adresem www.MniamMniam.pl

Opinie o ebooku: Gotowanie jest proste

"Książka jest świetna. Zawsze byłam "lewa" w kuchni, a tu nagle zrobiłam wszystkim niespodziankę, ponieważ nikt nie spodziewał się, że coś ugotuję. Mówiono, że prędzej podpalę wodę na herbatę! Polecam ją wszystkim, którzy nie umieją gotować lub chcą się podszkolić."
Magdalena Wodka,
""Gotowanie jest proste" polecam wszystkim,którzy rozpoczynają przygodę z gotowaniem lub szukającym nowych przepisów.Napisana w przystępny sposób podobnie jak inne pozycje Grzegorza Ostrowskiego - wspaniałego twórcy Mniam Mniamu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu."
Tadeusz Szwiec , Z wykształcenia jestem elektronikiem ale obecnie nie pracuję zawodowo - renta chorobowa.
"W moim rodzinnym domu mama wspaniale gotowała, a ja od wczesnego dzieciństwa lubiłem zgłębiać tajniki powstawania tych wspaniałości. Książka jest doskonałą pomocą dla tych, co mają przysłowiowe "dwie lewe ręce" do wszelkich działań związanych z przygotowaniem różnych wspaniałości do jedzenia.

Autor w sposób "łopatologiczny" prowadzi krok po kroku przez tajniki wiedzy kulinarnej i nawet zupełne "beztalencie" może przygotować wspaniałe dania dla siebie i bliskich.

Może lepsze byłyby ilustracje kolorowe jak w wersji elektronicznej, bo "wzrokiem też się je", ale jak sądzę cena musiałaby znacznie wzrosnąć, a chodzi przecież o większą dostępność nawet dla tych, którzy wolą przeznaczyć więcej na potrawy niż na podręcznik. W sumie, bardzo dobry pomysł, gratulacje dla autora i wydawcy. "

0 Comments:

Post a Comment